Šesť skvelých dôvodov, prečo preniesť svoj rezervačný rozvrh k SuperSaaS

Hľadáte nový rezervačný systém? Tu nájdete šesť dôvodov, prečo prejsť práve k SuperSaaS.



Na trhu nájdete veľa možností rezervačných systémov a výber toho pravého môže byť mätúci, ak nie vyčerpávajúci. Väčšina systémov ponúka rovnaké základné funkcie a preto môže byť zložité rozhodnúť sa, ktorý bude najlepšie zodpovedať vašim potrebám.

Niektoré rezervačné systémy sú určené pre úzky segment trhu, iné pre rozmanitejšie použitie. Ak hľadáte flexibilnejší systém, ktorý si môžete upraviť na mieru podľa svojich požiadaviek, možno zistíte, že vám SuperSaaS ponúka presne to, čo potrebujete.

Ak nepotrebujete presviedčať (samozrejme veríme, že nepotrebujete), môžete rovno vyskúšať našu časovo neobmedzenú skúšobnú verziu a ďalej už nečítať.

Ale ak ste zvedaví, tu nájdete šesť dôvodov, prečo by ste sa mali pre náš systém rozhodnúť:


  1. SuperSaaS je tvárnejši, ako väčšina ostatných systémov a je plný veľmi flexibilných a časovo úsporných funkcií, ponúka napríklad automatickú čakaciu listinu alebo vlastné formuláre, ktoré je možné zahrnúť do rezervačného procesu.
  2. Vzhľad a pôsobenie on-line rozvrhu si môžete upraviť podľa svojich predstáv a hladko ho začleniť do svojej existujúcej webovej stránky či facebookového profilu alebo ho používať priamo s jeho jedinečnou internetovou adresou.
  3. Automatické potvrdzovanie rezervácií a pripomienky zasielané e-mailom alebo pomocou SMS výrazne znižujú počty absencií alebo rušení rezervácií na poslednú chvíľu.
  4. Možnosť on-line platby uľahčuje život aj vašim zákazníkom. Platby môžete prijímať za jednu alebo viac rezervácií. SuperSaaS je tak flexibilný, že umožňuje vytváranie rôznych cien, pridávanie akčných ponúk, zliav, voucherov či používanie kreditného systému.
  5. Rezervačný systém je možné veľmi jednoducho synchronizovať s vašim existujúcim kalendárom v Google, iCal alebo Outlooku.
  6. Rozvrh dokážete sprevádzkovať počas chvíľky a bezplatne s našou časovo neobmedzenou skúšobnou verziou alebo môžete využiť naše mimoriadne lacné prémiové verzie pre komerčné použitie bez reklám.
Pravdupovediac nie je tento výpočet dôvodov zďaleka vyčerpávajúci. Vyskúšajte si náš systém sami, aby ste zistili, aké možnosti úprav ponúka a ako je flexibilný. SuperSaaS je jedným z najlepších on-line rezervačných systému na celom svete, takže si môžete byť istí, že je nabitý skvelými funkciami, ktoré vám pomôžu so správou vášho podnikania.

Zoznámte sa s ďalšími skvelými funkciami alebo sa pozrite na toto krátke úvodné video.