Prispôsobenie pripomienok a následných e-mailov integráciou s inými aplikáciami

Automatizácia a personalizácia pripomienok a následných e-mailov pomocou nástrojov ako Zapier alebo Make.com



Vždy sme ponúkali webhooky na vytvorenie prepojenia medzi vaším rozvrhom SuperSaaS a inými aplikáciami alebo webovými službami, aby boli informované o udalostiach, ktoré sa dejú vo vašom rozvrhu. Teraz sme pomocou malého zákulisného kúzla pridali dva ďalšie webhooky pre pripomenutia a následné e-maily.


Na začiatok vám prinášame sedem nápadov, ako môžete použiť spúšťače pripomienok alebo následných opatrení pre váš rozvrh:


1. Pridajte poznámky alebo súbory:

Ak ponúkate kurzy alebo workshopy, môžete k následným e-mailom pripojiť materiály z kurzu alebo súhrn workshopu vo formáte PDF.


2. Prejdite na mobilné zariadenia: Ak sú vaši používatelia na cestách a nechcete sa spoliehať na e-mailové pripomenutia, ktoré si nemusia prečítať včas, zautomatizujte SMS pripomenutia.


3. Zjednodušte procesy.


4. Zahrňte podmienky : Zahrňte do e-mailových upomienok podmienky poskytovania služieb.


5. Automatizácia hlasových hovorov : Použite webové služby ako Twillio alebo Clicksend na "robotické volanie" klientom a pripomeňte im ich návštevu pol hodiny pred ich návštevou.


6. Keď sa blíži schôdzka, môžete poslať upozornenie do kanála Slack.


Zdieľanie prístupových kódov: Pred začiatkom stretnutia pošlite zamestnancom alebo študentom kód k dverám zasadacej miestnosti.


Maximálna prispôsobiteľnosť


Možnosti sú nekonečné. Po pripojení rozvrhu cez Zapier alebo Make.com môžete v rozvrhu používať väčšinu polí. Pripomienky môžete prispôsobiť podľa zdroja alebo služby, dátumu, denného času alebo dokonca ceny. 


Môžete napríklad dokonca nastaviť automatické odoslanie e-mailu, keď zistíte, že používateľ zadal nesprávne telefónne číslo.


Hoci to môže znieť trochu komplikovane, nemusíte sa obávať, pretože na nastavenie týchto webových háčikov nebudete potrebovať žiadne vývojárske ani programátorské zručnosti.


Náš vývojový tím vytvoril niekoľko hotových šablón pre služby Make.com a Zapier. Tieto šablóny vám ešte viac uľahčia vytváranie automatizovaných scenárov, ak chcete napríklad posielať oznámenia pred dohodnutou schôdzkou alebo ak chcete po rezervácii poslať následný e-mail.


Úplný zoznam nástrojov, ktoré sa integrujú so službou SuperSaaS, si môžete pozrieť v časti integrácie. Neváhajte nám dať vedieť, ak narazíte na užitočnú aplikáciu alebo si vytvoríte vlastnú šablónu a chcete sa o ňu podeliť s ostatnými používateľmi služby SuperSaaS.


Okrem toho si môžete všetko v našom systéme vyskúšať zadarmo hneď po registrácii.