Ako zvýšiť počet online rezervácií cez Facebook

Zvýšte si počet on-line  rezervácií svojich služieb jednoducho pomocou tlačidla „Rezervovať teraz“ na Facebook stránke.



Facebook je skvelým nástrojom pre navyšovanie počtu on-line rezervácií a rast vášho podnikania. Ak integrujete svoj rezervačný rozvrh so svojím obchodným profilom na Facebooku, môžete získať väčšie publikum a zaujať viac ľudí jednoducho vďaka vylepšovaniu svojej stránky.

Hľadáte rezervačný systém, ktorý by bolo možné integrovať s Facebookom alebo s vašou webovou stránkou? Zaregistrujte sa a získajte bezplatnú skúšobnú verziu na neobmedzenú dobu a založte si svoj rozvrh.

Propagácia vášho on-line rezervačného rozvrhu cez Facebook je veľmi jednoduchá. Hoci za neho zaplatíte nízky poplatok, jedná sa pravdepodobne o najlepší a najlacnejší spôsob, ako zacieliť na to pravé publikum pre vaše služby a na správnom mieste. Môžete si vytvoriť cieľovú skupinu na základe pohlavia, veku, polohy a záujmov, a zaujať tak nových používateľov a rýchlo rozširovať svoju zákaznícku základňu. Ďalšou výhodou je, že toho môžete dosiahnuť bez vynaloženia väčších nákladov.

Užitočný tip: Pridajte si priamy odkaz na rozvrh do svojho podpisu v e-mailu a ak máte webové stránky, pridajte na niekoľko stránok tlačidlo „Rezervovať teraz“, aby bola rezervácia pre vašich zákazníkov čo najjednoduchšia.

Ak ste ešte vykonali integráciu svojho rezervačného rozvrhu SuperSaaS s profilom na Facebooku, môžete použiť tento stručný návod, v ktorom sa dozviete, ako si môžete tlačidlo „Rezervovať teraz“ pridať.