Prečo nepotrebujete ďalšiu mobilnú aplikáciu?

On-line rezervačný rozvrh si žiada rýchly a častý každodenný prístup. Možno si myslíte, že si budete musieť sťahovať ďalšiu aplikáciu, ale nie je tomu tak. Tu nájdete dôvody a informácie o tom, čo budete namiesto toho potrebovať.



Ani vy, ani vaši užívatelia nepotrebujú k on-line rezervačnému rozvrhu mobilnú aplikáciu. Možno ste práve zdvihli obočie. Neuľahčila by vám takáto aplikácia život? Ak existuje jeden nástroj, bez ktorého nemôžete žiť, je to práve váš on-line rezervačný rozvrh. A samozrejme k nemu chcete pristupovať rýchlo, ľahko a v niektorých prípadoch tiež veľmi často.


Prečo teda nepotrebujete žiadnu aplikáciu?


Keď vy alebo vaši používatelia návštívite rozvrh na mobilnom zariadení, ako je iPhone alebo Android, služba SuperSaaS vám automaticky zobrazí verziu, ktorá je optimalizovaná pre menšie obrazovky.
Pred desiatimi rokmi, keď ešte internet nedosahoval také rýchlosti ako dnes, aplikácie užívateľom pomáhali k rýchlemu prístupu k informáciám. S dnešným responzivním mobilným dizajnom je však váš rozvrh ihneď pripravený na použitie.

Aplikácie, ktoré poznáte a ktoré si sťahujete do mobilného zariadenia, sú známe ako natívne aplikácie. Fungujú výborne na určité účely, ako je mobilné bankovníctvo alebo hranie hier. Vo väčšine ostatných situácií budú natívne aplikácie pravdepodobne ustupovať odlišnému typu aplikácií: menej známym ale vhodnejším webovým aplikáciám.

Webová aplikácia používa jazyk HTML5 (čo je v zásade jazyk, ktorý sa používa na tvorbe a prezentácii všetkého, čo na internete vidíte). Podľa našej mienky natívne aplikácie zaznamenávajú úpadok všeobecne, ale v on-line rezerváciách je tento trend najvýraznejší. Webové aplikácie preklenujú medzery a odstraňujú mrzuté prepínanie medzi mobilnými verziami stránok a aplikáciami na stiahnutie.

Fungujú podobne ako natívne aplikácie, avšak hlavnou výhodou webových aplikácií je, že si ich môžete pridať do svojho mobilného zariadenia, bez toho aby ste museli niečo sťahovať alebo aktualizovať softvér.
Výhody natívnych aplikácií pre on-line rezervačný rozvrh neplatia. Cieľom on-line rezervačného systému je proces rezervácií uľahčiť a nie sa s užívateľom hrať na schovávačku. Pre užívateľov je veľmi ťažké, keď najskôr musia navštíviť obchod s aplikáciami, vyhľadať daný softvér, stiahnuť si ho, a až vtedy môže vykonať rezerváciu vašu služieb.

Funkcie pre vás na mieru


Vieme, že potrebujete, aby váš rozvrh fungoval efektívnejšie na mobilných zariadeniach. Vďaka našej webovej aplikácii môžete akékoľvek úpravy alebo aktualizácie na webovej stránke urobiť ihneď a nemusíte čakať na vydanie ďalšie aktualizácie. Vždy, keď svoj rozvrh otvoríte, budete mať k dispozícii poslednú verziu.

Jedna z najväčších výhod, ktoré ponúkame, je možnosť upraviť si rozvrh pomocou vlastnej značky a loga.
Možno na svojom mobilnom zariadení nechcete mať ikonu služby SuperSaaS ale svoju vlastnú. S natívnou aplikáciou to nedosiahnete, ale webová aplikácia umožňuje, aby sa váš on-line rezervačný systém zobrazoval na domovskej stránke iPadu alebo iPhonu s vašou vlastnou ikonou.

Niektoré konkurenčné riešenia mobilnú aplikáciu ponúkajú, ale tá ponúka možnosť rezervácií do vášho podniku, ale aj do všetkých ostatných, ktoré systém používajú. Skutočne svojim zákazníkom ponúkať rezervácie u konkurencie? Nám v to SuperSaaS nedáva zmysel a preto sa sústredíme na mobilnú verziu rezervácií, kde nič také nehrozí.

Ak vám to znie ako skvelý nápad, pozrite sa na informácie, ako používať SuperSaaS na mobilných zariadeniach