Ste už zo všetkej tej administratívy unavení ako kôň?

Využite on-line rezervačný rozvrh a vylepšite svoju firmu ponúkajúcu starostlivosť o domácich miláčikov.



Psy potrebujú každodenný pohyb a pravidelné strihanie, ale väčšina pánov na to nemá dosť času. Pokiaľ zabezpečujete starostlivosť o domácich miláčikov, pravdepodobne máte plné ruky práce s tlupou roztopašných psov na prechádzke alebo napríklad s vyľakanou mačkou, ktorá potrebuje ostrihať.


Posledné, na čo máte myšlienky, je neustále prebiehanie medzi textovými správami, telefonátmi a e-mailami pri vybavovaní rezervácií (alebo ich zmien) alebo navyše pri vymáhaní platieb. Častým problémom firiem, ktoré zabezpečujú starostlivosť o domácich miláčikov, je, že týmito aktivitami strácajú príliš veľa času, a ostáva im tak menej priestoru na poskytovanie služieb a zabezpečovanie rastu svojho podnikania.
Prechod na on-line rezervačný rozvrh dramaticky redukuje administratívu. Vaši zákazníci budú mať ihneď prehľad o vašej dostupnosti a zarezervujú si termín, ktorý im bude vyhovovať, bez toho, aby vás museli kontaktovať.

Prieskum rezervačných zvyklostí medzi užívateľmi SuperSaaS ukázal, že viac ako 30% rezervácií je vykonaných mimo prevádzkové hodiny. Ak ponúkate služby súvisiace s domácnosťou, vaši zákazníci môžu radšej robiť rezervácie vo svojom voľnom čase, zatiaľ čo vy pravdepodobne sadáte na raňajky alebo mierite za večernou zábavou.

Okrem toho, že je on-line rozvrh zákazníkom dostupný nepretržite, môžu sa na internete zároveň ľahko pozrieť na všetky vaše služby, mimoriadne ponuky alebo cenník. Čím viac služieb pre domácich miláčikov budete ponúkať, tým šťastnejší budú ako oni, tak aj ich majitelia, pretože dostatok pohybu, výcviku a starostlivosti znamená menej nudy a problémov s disciplínou.

On-line rezervačný rozvrh vám pomôže zostať v spojení s vašimi zákazníkmi a byť neustále dostupní. Rozvrh SuperSaaS ponúka mimoriadny rozsah možných úprav a zaistí vám flexibilitu, ktorú potrebujete, aby ste si mohli vytvoriť rezervačný systém, ktorý bude zodpovedať vašej konkrétnej situácii a potrebám. Tu nájdete niekoľko hlavných výhod služby SuperSaaS, ktoré by mohli pomôcť práve vášmu podnikaniu.

Ak zisťujete, že on-line rezervačný rozvrh je presne to, čo potrebujete, zvážte ešte tieto výhody:

Integrácia rozvrhu do profilu na Facebooku alebo vašej webovej stránky pre bezproblémový
        zážitok zákazníkov.
Pridanie on-line platby do rezervačného procesu skracuje dobu strávenú fakturáciou a vymáhaním
        platieb od zákazníkov.
Navýšte počet rezervácií tým, že zákazníkom ponúknete možnosť opakovania rezervácie.
Automatické oznámenia, potvrdenia a pripomienky vám pomôžu minimalizovať rušenie rezervácií
        a počty zákazníkov, ktorí sa nedostavia.
Vytvorenie vlastného formulára vám umožní počas rezervačného procesu zapísať dôležité
        poznámky ku každému zvieraťu.
Prepojte rozvrh so svojim osobným kalendárom, aby nedochádzalo k rezerváciám v čase, kedy nie ste
        k dispozícii.
Ponúkajte zľavy alebo akčné ponuky a nastavte rôzne ceny podľa dennej doby, aby ste podporili
        rezervácie mimo špičku.

Používanie on-line rezervačného systému, ako je SuperSaaS, pomôže rastu vášho podnikania. Ak porastie počet vašich chlpatých zákazníkov, budete môcť do jediného rozvrhu pridávať viac osôb, ktoré zaisťujú venčenie, stráženie alebo strihanie psov.

Po čase sa môžete rozhodnúť, že chcete rozšíriť rozsah služieb, ktoré ponúkate, ako je venčenie psov aj v iných lokalitách alebo mobilný psí salón. SuperSaaS rastie s vami a vy tak nemusíte začínať znova, až budete potrebovať, aby váš rozvrh bol opäť o niečo flexibilnejší. Vyskúšajte si rezervačný systém zadarmo a zistite prečo je SuperSaaS perfektnou voľbou pre firmy ponúkajúce starostlivosť o domáce zvieratá.